Actualitat

RESULTATS COPA GENERALITAT 2019

Resultat de la  Copa Generalitat 2019 en la modalitat de birles jugada el diumenge 24 de març en Benissanó

DONES

després de les tirades classificatòries realitzades en dos grups de 4 persones, les semifinalistes foren

DONES

LOLA LASO  -  TERESA TARAZONA  i  AMPARO GASENT -  MARI CARMEN MARTÍN 

Es classificaren per a la final AMPARO GASENT I LOLA LASO i en la final guanyà AMPARO GASENT

HOMES

JOSÉ ANTONIO GÓMEZ  -  AMADEO GONZÀLEZ  i   ANTONIO PITARCH - ENRIQUE PITARCH

La final la jugaren JOSÉ ANTONIO GÓMEZ I ENRIQUE PITARCH guanyant el primer en un marcador molt ajustat.

 

 

  


DisPMCESTE_Octubre+0200ROctPMCEST_6E41

CLUBS 2019

Els clubs que fins el dia de hui han demanat l'alta de 2019 son els següents:

Territorial de Castelló.- Torre Mudéjar de Jérica. Federació de Colles de Castelló Secció Jocs Tradicionals

Territorial de València.- Jocs Tradicionals Castellar - Oliveral; El Piló de Burjassot; El Parque de L'Eliana; Jocs Tradicionals Pobla de La Pobla de Vallbona; Adàec Benissanó.

Territorial d'Alacant.-

 

 


DicPMCETE_Març+0100RMarPMCET_3E09

CONVENI GENERALITAT 2018

Per tal de cumplir la clàusula tercera del conveni de col·laboració de 2018, entre la FJET-CV i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per a fomentar i donar suport als jocs i esports i tradicionals com a esports autòctons de la Comunitat Valenciana, fem constar, com marca eixa clàusula, la subvenció nominativa a través d'aquest conveni, el qual porta data del dia 23 d'octubre i fou signat el dia 30 d'octubre per part de la FJET-CV, a falta de la signatura del Conseller Sr. Marzà. El total marcar al conveni és  de 9.000,00 €. Aquesta quantitat, segons marca el conveni té la distribució següent: Programa I: gestió i funcionament, 2.000,00 €; Programa II: activitats esportives, 7.000,00 €. La dita quantitat deurà de justificar-se davant la Conselleria abans del dia 15 de novembre. Sols es pot rebre la quantitat justificada amb el màxim dels 9.000,00 € que són nominals en el conveni.                                                                                               

 


DimPMCETE_Febrer+0100RfebrerPMCET_2E06

TROBADA BIRLES 2019

La XXIV Trobada Interautonòmica de Birles de 6 es celebrà al poble de Nogueruelas (Teruel).

Participaren més de 100 persones vingudes de Jérica, Burjassot, La Pobla, L'Eliana, Benissanó, La Sénia i Reus, junt a les de Nogueruelas; i com sempre vam poder gaudir del joc amb 8 models de birles: Nogueruelas, Benissanó, Oficials Comunitat Valenciana, La Sénia (antigues i tradicionals) Oficials Catalunya, Lléida i les comarcals de Reus. Després de les tirades i replegar el regal,  (una birla en fusta de Nogueruelas) es passà al dinar; amb un bon corder i creïlles bollides, amb el postre i café. Per acabar amb les tocades de tabal i dolçaina per part de El Piló de Burjassot i unes peces amb tabal i dolçaines - gralles per part de Joventuts Unides de La Sénia.

El proper any celebrarem els 25 anys, i pareix que fou ahir quan vam començar a compartir jocs i amics al voltant de les birles de 6.

    

 


DilPMCETE_Febrer+0100RfebrerPMCET_1E06

Política de Privacidad

Los datos recabados por esta página web serán tratados en privado y con la finalidad de ponerse en contacto con las personas interesadas, sólo y exclusivamente para contestar sus preguntas y nunca serán facilitados a terceros, salvo que sea la administración estatal o autonómica, la que nos pida la información y siempre por los cauces legales. 

Si cualquiera que haya contactado con la Federació de Jocs i Esports Tradicionals de la CV quisiera que sus datos fuesen borrados de nuestros correos sólo deberá hacerlo saber mediante un correo electrónico utilizando el mismo con el que se puso en contacto la primera vez. 


DicPMCETE_Gener+0100RGenPMCET_3E02